Skip to main content

Irene’s Treehouse

Δεντρόσπιτο

Κρυμμένο μέσα στις γιγάντιες αβοκαντιές το πρώτο δεντρόσπιτο του αγροκτήματός μας είναι η ιδανική ρομαντική φωλιά για ένα ζευγάρι. Ο κορμός του δέντρου περνάει μέσα από τους τοίχους και αποτελεί μέρος της εσωτερικής διακόσμησης, συνδυάζοντας το φυσικό design με την άνεση.

Παράθυρο με θέα τα αστέρια

Συνδυασμός Ομορφιάς & Απλότητας

Μια φωλιά μέσα σε δύο τεράστιες αβοκαντίες που σας δίνει την ευκαιρία να χαρείτε τη σκιά κατά τη διάρκεια της ημέρας και τον ιδιαίτερο φωτισμό κατά την διάρκεια της νύχτας. Το υπαίθριο σαλόνι κάτω από το δεντρόσπιτο αποτελεί την τέλεια κρυψώνα για να αποφύγετε την καλοκαιρινή ζέστη και να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας τη μαγεία της υπαίθρου τις νύχτες του καλοκαιριού.
Με ένα ντους ιδιαίτερης αισθητικής και πρόσβαση στην κοινόχρηστη κουζίνα και τραπεζαρία έχετε όλα όσα χρειάζεστε για πολυήμερες διακοπές.
Παρέχεται δωρεάν πρόσβαση στο WiFi.

Ένα σαλόνι στην αγκαλιά της φύσης!

Όνειρα θερινής νυκτός!

Amenities

Ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα για καλωσόρισμα

Κατά την άφιξή σας θα σας περιμένει ένα καλάθι γεμάτο από προϊόντα παραγωγής μας όπως κρασί, λάδι και μαρμελάδες. Τι πιο όμορφο για να ξεκινήσετε τη διαμονή σας στην Orangia.
Τα προϊόντα στο καλάθι διαφέρουν ανάλογα με την εποχή, αλλά είναι πάντοτε φρέσκα και πεντανόστιμα.

Στάθμευση

Μπορείτε ελεύθερα να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας σε ασφαλές και σκιερό σημείο.

Πλυντήριο ρούχων

Το δωμάτιο όπου βρίσκεται το πλυντήριο περιέχει όλα τα σχετικά αξεσουάρ και υλικά για το πλύσιμο των ρούχων σας και σας διατίθεται δωρεάν.

BBQ

Η ψησταριά μας θα γεμίσει τις ευχάριστες ώρες με τους φίλους και την οικογένειά σας με γεύσεις και αρώματα. Εναλλακτικά, είμαστε στη διάθεσή σας για να μαγειρέψουμε μαζί σας και να σας μυήσουμε στα μυστικά της τοπικής κουζίνας.

Σεσουάρ και Πετσέτες

Σχεδιασμένα ώστε να καλύπτουν πλήρως την υγιεινή σας, τα δωμάτιά μας είναι εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ.

WiFi

Η πρόσβαση στο WiFi είναι δωρεάν.

Θέλετε να μείνετε και εσείς στο Irene's Treehouse;

Ρωτήστε μας για τη διαθεσιμότητα.